LED armaturen voor toepassingen in de Food


De 12 UPS’s (Unique Selling Points) van Valk-Food LED armaturen

1. Food certificering
Het Valk-Food LED armatuur is gecertificeerd voor toepassingen in de Food. Deze certificering betreft de HCV (HaCCP Compliance Verification) uitgevoerd door NSF International. De registratie is te vinden onder registatie C0596894-001. Klik hier
Of vraag het certificaat op bij info@valk-food.com.
 

2. Brandveiligheid
Ook de brandveiligheid moet gewaarborgd zijn. Onze lampen dragen het symbool (driehoekje met D erin) ten teken van brandveiligheid. Hiertoe beschikken wij over het certificaat EN60598-2-24, uitgevoerd door instituut Dekra. Klik hier voor het certificaat
 

3. Breuk & inslag bestendig
Een van de onderdelen van ons HCV certificaat betreft een beoordeling van de constructie. Bij breuk en inslag op onze lampen kunnen geen splinters uittreden of andere niet-product eigen delen. Ook in de promo-video komt dit aan de orde met een concrete test. De constructie is door NSF International tijdens de food certificering onderzocht.
 

4. Makkelijk schoon en hygiënisch te houden
Door het slanke ontwerp en tegelijk toepassen van de juiste materialen is de lamp eenvoudig schoon en hygiënisch te houden. De lampen doorstaan het gebruik van hogedrukreinigers of het handmatig cleanen met een spons.
 

5. Sluitend track & trace systeem
Bij voedselveiligheid is track & trace een basisvereiste. Ook de Valk-Food LED lampen zijn voorzien van een uniek codeersysteem. Wij zijn een van de weinige fabrikanten die hun lampen voorzien van een unieke code. Iedere lamp heeft een eigen code. Van iedere lamp ligt vast wat er aan componenten gebruikt is en wanneer die waar aan wie geleverd is. Klik hier voor verdere uitleg 

6. Kleine footprint
De Valk-Food lamp heeft maar weinig ruimte nodig. Zo is de maximale lengte 150cm en de diameter slechts 26mm. Er zijn ook kleinere lengtes mogelijk; 60cm, 90cm en 120cm.

7. Eenvoudige montage
De montage kan eenvoudig mbv 2 klembeugels. Deze klembeugels worden vastgezet op bv. hout of beton waarna de lamp erin gedrukt wordt. De kabel wordt dan aangesloten in een elektrodoos waarmee de installatie klaar is. 

8. Resistent tegen vocht en reinigingsmiddelen
De Valk-Food lampen kunnen tegen vocht en gangbare reinigingsmiddelen als P3-incidin 05(ecolab).
 

9. Dubbele isolering
De lampen zijn dubbel geïsoleerd. Dit houdt in dat er maar 2 draden zijn, de plus en de min. Aarding is niet nodig omdat de constructie geheel dicht is. Hiermee is aardsluiting onmogelijk en daarmee geen kans op aardlek storingen.
 

10. Made in Nederland
Eigen productie in Nederland waardoor snel en efficiënt op marktvragen ingespeeld kan worden.
 

11. Lage defecten aantallen
Het defecten percentage voor de Valk-Food lampen ligt tussen de 0,1 en 0,2%.
 

12. Lage gewicht
Ondanks de robuuste constructie van de lampen hebben ze een laag gewicht. Slechts 550 gram voor de 150cm uitvoering.

 

De 12 USP's in beelden

 

Aansluitzijde Valk-Food LED armatuur

Middenstuk Valk-Food LED armatuur

Blinde zijde Valk-Food LED armatuur

Website door Buro TARGET